Du er her:  - Startside  - Om YS  - YS-konferansen 2010

YS-konferansen 2010


Barometeret

Usikre på egen fremtid

Ferske tall fra YS Arbeidslivsbarometer viser at en av fire arbeidstakere er usikre på om de er i jobb om fem år.
Les mer
Valget

Gjenvalgt som YS-leder

Tore Eugen Kvalheim er enstemmig gjenvalgt som YS-leder. Jorunn Berland er valgt som ny 1. nestleder og Inger Lise Rasmussen som ny 2. nestleder.
Les mer
Ryanair

- Vil ikke diskutere med deg

Vegard Einan, nestleder Parat (YS), forsøkte å få Ryanairs sjef Michael O’Leary i tale under en pressekonferanse, men ble møtt med en kald skulder.
Les mer
IA

- Et solid fundament!

- Vil vi ha flest mulige mest mulig til stede på jobb. IA-avtalen gir et solid fundament til arbeidet med tilrettelegging i den enkelte virksomhet, men et fundament er ikke nok, sier YS-leder Tore Eugen Kvalheim.
Les mer
Debatt YS-konferansen

Er du glad i IA-avtalen?

Inkluderende arbeidsliv var naturlig nok tema for debatten som avsluttede YS-konferansen første dag. Er du glad i IA-avtalen? spurte debattleder Karine Aspaas deltakerne i panelet.
Les mer
Hanne Bjurstrøm

- Fakta, ikke synsing

- Vi er flinke å måle verdier, men den viktigste formuen, arbeidskraften, er det ikke vanlig å måle, sier arbeidsminister Hanne Bjurstrøm på YS-konferansen.
Les mer
Schjøtt-Pedersen

Frihet gjennom fellesskapet

- Fagbevegelsen er en viktig samarbeidspartner når vi tar beslutninger som gjelder arbeidslivet, sa Karl Erik Schjøtt-Pedersen på YS-konferansen.
Les mer
YS-leder Tore Eugen Kvalheim

YS-konferansen i gang

- Vi har bevisstgjort oss selv og iverksatt mange tiltak, sa YS-leder Tore Eugen Kvalheim om YS' arbeid med samfunnsansvar da han åpnet YS-konferansen i dag.
Les mer
Likestillingsprisen 2010

YS’ likestillingspris

YS' likestillingspris for 2010 tildeles Marion Arntzen og Harald Sundby, som driver Stensveen ressurssenter på Kapp på Toten.
Les mer
Sagen

- Viktig forbilde for mange

Fredag ble Anette Sagen tildelt YS' likestillingspris 2010 for sin standhaftige innsats. Prisen er i år todelt og tildeles også Marion Arntzen og Harald Sundby.
Les mer
Konferanse green

Program for YS-konferansen 2010

Årets YS-konferanse finner sted i Oslo 19. og 20. oktober. Hovedtemaene i år er presentasjon av YS Arbeidslivsbarometer 2010, samt faginnlegg og diskusjoner knyttet til IA-avtalen.
Les mer