Du er her:  - Startside  - Samfunnsansvar

TV-aksjonen 2010


Tore Eugen Kvalheim

YS er samarbeidspartner under TV-aksjonen 2010

YS er samarbeidspartner med Flyktninghjelpen under årets TV-aksjon søndag 24. oktober. - Dette er et konkret resultat av YS' mål om å ta samfunnsansvar og jobbe for fattigdomsbekjempelse, uttaler YS-leder Tore Eugen Kvalheim. Han oppfordrer alle YS-medlemmer om å stille som bøssebærere.
Les mer
Tore og June Kvalheim

Innsats for TV-aksjonen

- Jeg støtter de barna som ikke har det så bra, forteller June (11 år). Sammen med pappa, Tore Eugen Kvalheim, samlet hun inn penger til årets TV-aksjon.
Les mer
TV-aksjonen 2010

Sterk markering

- Sterk og stemningsfull, sier YS-leder Tore Eugen Kvalheim om markeringen i forbindelse med årets TV-aksjon denne uken.
Les mer
TV-aksjonen 2010

Dette er TV-aksjonen NRK

TV-aksjonen har vært gjennomført hver eneste høst siden 1974 og er blitt en institusjon og en tradisjon i Norge. Aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede midler per hode og antall deltakere.
Les mer
Generalsekretær Rasmusson

Dette er Flyktninghjelpen

Flyktninghjelpen er en uavhengig, humanitær organisasjon som gir hjelp, beskyttelse og varige løsninger til mennesker på flukt over hele verden.
Les mer
Flyktninghjelpen

På flukt fra krig

Årets TV-aksjon skal gå til å hjelpe dem som har alle odds mot seg. Om lag 43 millioner mennesker er i dag på flukt på grunn av krig og konflikt. Halvparten er barn og ungdom. Pengene fra årets aksjon skal gå til hjelp og beskyttelse for mennesker på flukt.
Les mer
TV-aksjonen 2010

Hjelper de krigsrammede

Hjemmet er ikke mer en et midlertidig hus i med vegger, gulv og tak av betong. Et lite vindu gir lys, men ikke mer enn at det er nokså mørkt. Langs den ene veggen er det en provisorisk kjøkkenbenk, langs den andre veggen er det stablet madrasser.
Les mer
TV-aksjonen 2010

Tilbake på skolebenken

Uten utdanning var de dømt til et liv i slummen. Nå er de tilbake på skolebenken og håper på en lysere framtid. Takket være Flyktninghjelpen får nå tusenvis av barn og ungdom i Colombia en ny mulighet til skolegang.
Les mer