Du er her:  - Startside  - Samfunnsansvar

Internasjonalt

Etter at YS i 2003 kom med i internasjonale organisasjoner har vi deltatt aktivt i en rekke europeiske og internasjonale organisasjoner. Bistand, solidaritet og samarbeid på tvers av landegrensene er svært viktig for YS og utgjør en sentral del av virksomheten vår.
Demonstrerer i Spania
2016.01.18

Støtter spanske kollegaer

Tirsdag demonstrerer spanske arbeidstakere for streikeretten. YS har sendt støttebrev og uttrykker bekymring for angrep på faglige rettigheter.
Les mer
Jorunn Berland
2015.11.16

NFS fordømmer terroren

- Den grusomme handlingen er et angrep på våre demokratiske verdier. Mine tanker går til det franske folket, sier YS-leder Jorunn Berland.
Les mer
Jorunn Berland
2015.10.23

- Slå ned på rasisme

I Trollhättan i Sverige har uskyldige blitt offer for en uforståelig voldshandling. Igjen har unge mennesker blitt rammet av rasistisk vold.
Les mer
ITUC om Egypt
2015.10.11

Gratulerer med fredsprisen!

YS gratulerer den tunisiske dialogkvartetten, som får Nobels fredspris for sitt avgjørende bidrag til bygging av et pluralistisk demokrati i Tunisia.
Les mer
Detrelederneweb
2015.10.05

Skal diskutere strategi for et Europa i krise

Denne uken samles europeisk fagbevegelse i Paris for å diskutere nye strategier i et stadig mer kriseherjet Europa. - Grunnlaget for en ny, offensiv strategi må legges i Paris, sier YS-leder Jorunn Berland, LO-leder Gerd Kristiansen og Unio-leder Anders Folkestad i et felles utspill.
Les mer