Du er her:  - Startside  - Internasjonalt

Internasjonalt

Etter at YS i 2003 kom med i internasjonale organisasjoner har vi deltatt aktivt i en rekke europeiske og internasjonale organisasjoner. Bistand, solidaritet og samarbeid på tvers av landegrensene er svært viktig for YS og utgjør en sentral del av virksomheten vår.
Samarbeidsavtale om OL i Norge
2014.03.24

- Et OL i Norge skal bygge på menneskerettigheter

- Arbeidstakernes rettigheter må respekteres også i de olympiske og paralympiske leker. Derfor undertegner YS samarbeidsavtalen med Norges Idrettsforbund, sier YS-leder Jorunn Berland. Hun presiserer at YS ikke har tatt stilling til hvor OL i 2022 skal arrangeres.
Les mer
Urainaweb
2014.02.24

YS-lederen om Ukraina: - Stopp volden, innled dialog!

YS fordømmer voldshandlingene i Ukraina. Også fagforeningene er hardt rammet. De er viktige for oppbyygingen av demokratiet i Ukraina. - Jeg er dypt rystet over hvordan myndighetene har tydd til ekstrem vold mot egen sivilbefolkning, sier YS-leder Jorunn Berland.
Les mer
Kvinnekonferanse i Senegal
2013.12.13

- Regn med oss

"Count us in", krever de 300 fagforeningskvinnene fra rundt ett hundre land, som denne uken deltok på ITUCs 2. verdenskvinnekongress i Senegal.
Les mer
Eurocadres
2013.12.04

EUROCADRES-kongress

EUROCADRES avholdt nylig kongress og feiret 20-årsjubilum. Internasjonal sekretær i YS, Frode Sandberg, er Norges representant i styret.
Les mer
NFS
2013.11.25

Søker generalsekretær

NFS, hvor YS er medlem, søker generalsekretær. Stillingen innebærer å lede NFS’ sekretariat, rapportere til styret og representere NFS utad.
Les mer