Du er her:  - Startside  - Inntektspolitikk

Inntektspolitikk


Krogh
2016.10.17

Kunnskapsledelse på YS Stat ledersamling

- Dette er et unikt møtepunkt for ledermedlemmene i YS Stat, sa Ys Stat leder Pål N Arnesen da ha åpent den sjette YS Stat lederkonferanse. De over 40 medlemmene i de ulike Ys Stat forbundene var samlet på Quality Airport hotell på Gardermoen fra mandag 10. – til tirsdag 11. oktober.
Les mer
Berlanpaatingetforweb
2016.10.16

YS om statsbudsjettet

- YS er fornøyd med tiltakspakken for å motvirke ledigheten, men at den fortsatt er altfor høy tilsier at det ikke satses nok, mener YS-lederen.
Les mer
Arbeidstakere
2016.10.16

- Det organiserte arbeidslivet er viktig for norsk økonomi

Cappelen-utvalget har nå levert sin rapport om lønnsdannelsen til finansminister Siv Jensen. - Rapporten underbygger at det organiserte arbeidslivet og koordinert lønnsdannelse er viktig for norsk økonomi, sier YS-leder Jorunn Berland.
Les mer
Erik Kollerud
2016.10.06

- Krever kompetanse

‑ Omstillingene krever en godt rustet offentlig sektor. Da trengs et løft for kompetanseutvikling, sier Erik Kollerud, leder i YS-forbundet Delta.
Les mer
Pål Adrian Hellmann
2016.10.06

- Selger ut finansnæringen

- Ny finansskatt vil øke kostnaden per hode i finansnæringen med omlag 40 000 kroner, sier Pål Adrian Hellman, leder for Finansforbundet (YS).
Les mer
Lizzie Ruud Thorkildsen
2016.09.21

Streik avverget ved Vinmonopolet og andre virksomheter

Natt til lørdag kom YS Spekter og Arbeidsgiverforeningen Spekter til enighet ved Vinmonopolet, Norlandia Barnehager, AIM Norway og Studentsamskipnaden i Bergen. ‑ Vi er fornøyd med å ha sikret medlemmene våre gode pensjonsordninger, sier Lizzie Ruud Thorkildsen, leder av YS Spekter.
Les mer
YS-leder Jorunn Berland
2016.09.21

Støtter Akademikerstreiken

YS’ hovedstyre støtter Akademikerstreiken. Et samlet hovedstyre vedtok under tirsdagens styremøte støtte til streiken til Akademikerne.
Les mer
Åpningsmøte
2016.09.13

I gang med mekling i Spekter

Tirsdag denne uken startet meklingen mellom YS og Spekter. Hvis partene ikke kommer frem til en løsning, er det fare for streik fra lørdag morgen.
Les mer
Debatt om Arbeidslivsbarometeret
2016.08.24

Klare for endringer på jobb

Vi er villige til å gjøre det som må til for å møte de kommende omstillingene i arbeidslivet. Det viser nye tall fra YS Arbeidslivsbarometer.
Les mer
Sommerjobb
2016.08.08

Hva skal du ha i lønn?

Sett deg inn i satsene som viser hva du minst bør ha i timelønn! Vi gir deg oversikten over hva du kan forvente å få utbetalt i lønn i sommerjobben.
Les mer
Lederne
2016.06.22

YS-lederen: - Offentlig utvalg gir dårlige råd om arbeidstid

En samlet fagbevegelse går i mot forslagene til Arbeidstidsutvalget. - Både YS, LO, Unio og Akademikerne mener forslagene er kortsiktige og at utvalget mangler visjoner for hvordan arbeidslivet kan utvikles, opplyser YS-leder Jorunn Berland.
Les mer
WEB Norsk Pilotforbund
2016.06.21

Nordens største pilotforbund

Piloter fra de store, norske flyselskapene har dannet Norsk Pilotforbund i Parat (YS). Med kabin- og bakkeansatte er nær 6000 nå med i Parat Luftfart.
Les mer
Folkemengde
2016.06.21

Klart ja i uravstemming

Et solid flertall av medlemmene i YS Stat har svarte ja i uravstemmingen om ny hovedtariffavtale. Ny hovedtariffavtale trer i kraft fra 21. juni.
Les mer
Lizzie Ruud Thorkildsen
2016.06.17

Ingen streik i Avinor

Det blir ikke streik i Avinor og flytrafikken vil gå som normalt fredag. - Partene ble i meklingen enige om ny avtale, sier lederen i YS Spekter.
Les mer
Lizzie Ruud Thorkildsen
2016.06.13

Streikefare i Avinor

YS varsler mulig streik i Avinor fra og med fredag 17. juni. Partene møtes hos riksmekleren 16. juni. Uenigheten handler først og fremst om pensjon.
Les mer