Du er her:  - Startside  - Internasjonalt

Solidaritetsfondet

Hovedmålsettingen til YS Internasjonale Solidaritetsfond er å støtte utviklingen av demokratiske og rettferdige samfunn. Formålet er medvirkning til å bygge sterke og uavhengige fagorganisasjoner. Solidaritetsfondet skal bidra økonomisk til prosjekter som fremmer faglig solidaritet og samarbeid internasjonalt.
YS Likestillingspris 2014
2014.10.17

Overrakte Likestillingspris

- Solidaritet er arbeidstakernes sterkeste redskap, sa Eteri Matureli og Gocha Aleksandria fra GTUC da de tok imot YS’ likestillingspris tirsdag.
Les mer
Likestillingsprisen 2014
2014.10.14

Pris til georgisk fagbevegelse

YS' likestillingspris for 2014 ble tildelt den georgiske fagorganisasjonen GTUC og organisasjonens kvinnekomité under YS-konferansen tirsdag.
Les mer
Kvinnelig lærling
2014.06.24

Støtte til kvinner i Georgia

Styret i YS’ internasjonale solidaritetsfond har bevilget 10 000 Euro til et prosjekt i Georgia. Prosjektet «Promotion to involve women workers in law making process» gjennomføres av den georgiske hovedorganisasjonen Georgian Trade Union Confederation (GTUC).
Les mer
Kvinnekonferanse i Senegal
2013.12.13

- Regn med oss

"Count us in", krever de 300 fagforeningskvinnene fra rundt ett hundre land, som denne uken deltok på ITUCs 2. verdenskvinnekongress i Senegal.
Les mer
Bryter menneskerettigheter i Hviterussland
2013.02.07

YS’ solidaritetsfond styrker rettsvernet i Aserbajdsjan

Styret i YS’ internasjonale solidaritetsfond har besluttet å støtte et prosjekt i regi av the Human Rights House Foundation. Prosjektet «International law in advocacy in Azerbaijan» har som hovedmål å støtte advokaters arbeid for å forsvare retten til forsamlings- og foreningsfrihet.
Les mer
Kurs Jobb X
2013.01.24

Støtter unge i Hviterussland

Styret i YS’ internasjonale solidaritetsfond har besluttet å støtte et prosjekt i regi av Raftostiftelsen i Hviterussland.
Les mer
Labour Start - årets bilde
2012.06.29

YS’ solidaritetsfond støtter georgisk fagbevegelse

Styret i YS’ internasjonale solidaritetsfond har bevilget 75 000 kroner til den georgiske hovedorganisasjonen GTUC – Georgian Trade Union Confederation.
Les mer
Beate Ekeløve-Slydal, politisk rådgiver i Amnesty International, sammen med Trond Wikne, leder av YS Internasjonale Solidaritetsfond.
2012.06.14

Amnesty hos YS

Beate Ekeløve-Slydal fra Amnesty informerte styret i YS' Solidaritetsfond om hvordan støtte fritt og uavhengig fagforeningsarbeid i Øst-Europa.
Les mer
Støtte til sørlige Afrika
2012.01.23

Støtter sørlige Afrika

Styret i YS’ Internasjonale Solidaritetsfond har besluttet å bevilge 120 000 kroner til fagforeningsarbeid i det sørlige Afrika.
Les mer
ITUC om Egypt
2012.01.23

Demokratibevegelsen i de arabiske landene

YS’ solidaritetsfond støtter de uavhengige fagforeningene i de arabiske landene og deres kamp for demokrati og frihet med ett hundre tusen kroner.
Les mer
Cosecha og Milenio
2011.03.18

Arbeidsvilkår i Costa Rica

YS' Solidaritetsfond har gitt støtte til et prosjekt i Costa Rica, i regi av Parats medlemmer i Bama. Arbeiderne på plantasjene skal sikres gode arbeidsvilkår.
Les mer