Du er her:  - Startside  - Solidaritetsfondet

Solidaritetsfondet

Hovedmålsettingen til YS Internasjonale Solidaritetsfond er å støtte utviklingen av demokratiske og rettferdige samfunn. Formålet er medvirkning til å bygge sterke og uavhengige fagorganisasjoner. Solidaritetsfondet skal bidra økonomisk til prosjekter som fremmer faglig solidaritet og samarbeid internasjonalt.
Kvinnelig lærling
2014.06.24

Støtte til kvinner i Georgia

Styret i YS’ internasjonale solidaritetsfond har bevilget 10 000 Euro til et prosjekt i Georgia. Prosjektet «Promotion to involve women workers in law making process» gjennomføres av den georgiske hovedorganisasjonen Georgian Trade Union Confederation (GTUC).
Les mer
Kvinnekonferanse i Senegal
2013.12.13

- Regn med oss

"Count us in", krever de 300 fagforeningskvinnene fra rundt ett hundre land, som denne uken deltok på ITUCs 2. verdenskvinnekongress i Senegal.
Les mer
Bryter menneskerettigheter i Hviterussland
2013.02.07

YS’ solidaritetsfond styrker rettsvernet i Aserbajdsjan

Styret i YS’ internasjonale solidaritetsfond har besluttet å støtte et prosjekt i regi av the Human Rights House Foundation. Prosjektet «International law in advocacy in Azerbaijan» har som hovedmål å støtte advokaters arbeid for å forsvare retten til forsamlings- og foreningsfrihet.
Les mer
Kurs Jobb X
2013.01.24

Støtter unge i Hviterussland

Styret i YS’ internasjonale solidaritetsfond har besluttet å støtte et prosjekt i regi av Raftostiftelsen i Hviterussland.
Les mer
Labour Start - årets bilde
2012.06.29

YS’ solidaritetsfond støtter georgisk fagbevegelse

Styret i YS’ internasjonale solidaritetsfond har bevilget 75 000 kroner til den georgiske hovedorganisasjonen GTUC – Georgian Trade Union Confederation.
Les mer
Beate Ekeløve-Slydal, politisk rådgiver i Amnesty International, sammen med Trond Wikne, leder av YS Internasjonale Solidaritetsfond.
2012.06.14

Amnesty hos YS

Beate Ekeløve-Slydal fra Amnesty informerte styret i YS' Solidaritetsfond om hvordan støtte fritt og uavhengig fagforeningsarbeid i Øst-Europa.
Les mer
Støtte til sørlige Afrika
2012.01.23

Støtter sørlige Afrika

Styret i YS’ Internasjonale Solidaritetsfond har besluttet å bevilge 120 000 kroner til fagforeningsarbeid i det sørlige Afrika.
Les mer
ITUC om Egypt
2012.01.23

Demokratibevegelsen i de arabiske landene

YS’ solidaritetsfond støtter de uavhengige fagforeningene i de arabiske landene og deres kamp for demokrati og frihet med ett hundre tusen kroner.
Les mer
Cosecha og Milenio
2011.03.18

Arbeidsvilkår i Costa Rica

YS' Solidaritetsfond har gitt støtte til et prosjekt i Costa Rica, i regi av Parats medlemmer i Bama. Arbeiderne på plantasjene skal sikres gode arbeidsvilkår.
Les mer