Du er her:  - Startside

Sommerhilsen fra YS-leder

- Sommerferien nærmer seg for mange av oss. De neste ukene gir oss det avbrekket vi trenger fra arbeidet og hverdagene.
document image 1


Arbeid er viktig, men vi har alle behov for hvile fra arbeidet, variasjon mellom arbeid og fritid og tid til å gi omsorg til familie og mennesker som står oss nær. Da er det godt å vite at vi har noen fine uker foran oss, som vi kan fylle med helt andre gjøremål enn i de travle hverdagene resten av året. Bruk tiden til å lade batteriene sammen med venner og familie!
Bak oss har vi en hektisk og arbeidskrevende vår. En rekke YS-forbund, både i offentlig og privat sektor, gikk ut i streik. Andre forbund opplevde krevende forhandlinger, og også meklinger.

Jeg vil benytte anledningen til å enda en gang takke YS’ medlemmer, som sto i første linje under konfliktene.

Vi vet at mange i Europa opplever vanskelige tider. Ikke desto mindre en sunn økonomi i Norge. Vi må finne en riktig avveining, som gir alle YS-medlemmer – uansett sektor – sin andel av verdiskapingen og der vi tar hensyn til utviklingen i Europa.

Mange YS’ medlemmer innen tjenestesektoren går nå inn i sin høysesong. Også i andre bransjer vil en del være på jobb mens andre har ferie. Jeg ønsker alle våre medlemmer som er på jobb både i inn- og utland en fin tid fremover.

Med ønske om en riktig god sommer til alle YS’ medlemmer, tillitsvalgte og ansatte i YS -systemet!

Med hilsen
Tore Eugen Kvalheim
YS-leder

 

[Tilbake]Utskriftsversjon